​voorgerechten

​Zalm Gravlax, Gerookte Paling, Bieten, Linzen 22€
​Terrine van Eendenlever, “Medjool” Dadels, Brioche      25€
​Gebakken Sint-Jakobsschelpen, Witloof, Kervelwortel
23€
​Duo van Kaaskroket en Hand Gepelde Grijze Garnaalkroket 17€
​Gepocheerd Ei, Bospaddestoelen, Ardense Ham 20€

Terrine de Foie Gras de Canard, Dattes « Medjool », Brioche

​hoofdgerechten

​Vangst van de Dag, Kool, Grijze Garnalen, Noilly Prat Saus      31€
Sliptongetjes "Meunière", Luciferaardappeltjes, Seizoenssalade 29€
Biefstuk van BWB, Luciferaardappeltjes, Seizenssalade
Paddenstoelensaus, Gorgonzolasaus, Geplette Pepersaus
30€
​Tussenrib, Luciferaardappeltjes, Seizoensalade 
Paddenstoelensaus, Gorgonzolasaus, Geplette Pepersaus    
35€
​Fazantfilet, Eekhoorntjesbrood, Aardappelkroketten 32€
​Gebakken Kalfzwezeriken, Pastinaak, Aardappelkroketten ​36€

Tussenrib, Luciferaardappeltjes, Seizoensalade Paddenstoelensaus, Gorgonzolasaus, Geplette Pepersaus

Desserts

Dame blanche "à la minute" Gedraaid 11€
​“Ile Flottante”, Pistache, Vanille 11€
​Mousse van Pure Chocolade, Peren, Kaki 12€
Bordje met Diverse Desserten 13€
Gevarieerd Kaasbord 13€